Meer dan zwangerschapsbegeleiding.

Over liefde. Je baarmoeder.  Over samen.

Voor iedere vrouw voelt zwanger zijn, geboorte geven en mama-zijn compleet anders aan. Ik geloof dan ook in een op maat gemaakte begeleiding voor elk koppel./vrouw. Een begeleiding die is opgebouwd uit verschillende elementen, helemaal afgestemd op de noden van het koppel/vrouw. Soms wat meer op de zwangerschap gericht, soms wat meer op geboorte zelf. Maar zeker ook postnataal … het mama-zijn. Bij elke geboorte van een baby wordt er immers een mama geboren. Ook dat roept vaak allerlei vragen op. Wat jullie noden ook zijn, groot of klein, ik bekijk graag met jullie hoe ik kan helpen.

Sinds 2017 ben ik doula of zwangerschapscoach of -begeleider. Ik creëer een emotioneel ‘veilige’ omgeving en stimuleer je om naar je eigen lichaam te luisteren, opdat je een geboorte mag ervaren waar je met liefde op kan terugkijken. Hoewel ik slechts een paar bevallingen per jaar begeleid, kan ik jullie zowel tijdens de zwangerschap en als tijdens de kraamperiode die extra steun bieden die je nog mist.

"We have a secret in our culture it's not that birth is painful, it's that women are strong."

- Laura Stavoe Harm

Voorbeelden van wat onder begeleiding kan vallen zijn onder andere:

  • opmaak van geboortewensen
  • individuele  prenatale gesprekken, volledig afgestemd op jullie behoeften
  • Spining Babies voor babies in stuit of dwarsligging
  • Zwangerschapsyoga (in groep of individueel, bij specifieke klachten)
  • HypnoBirthing (in groep of individueel)
  • heerlijke massage d.m.v. Holistic Pulsing

Op regelmatige tijdstippen organiseer ik partnerworkshops. De thema’s van de workshop variëren. Voorbeelden zijn ‘Angst ombuigen naar vertrouwen’ en ‘De rol van de partner in het geboorteproces’. Zie onderaan voor de eerstvolgende partnerworkshop.

prenatale WORKSHOPS

CONTACTEER MIJ

Contacteer me gerust voor vrijblijvende informatie. 

Of gewoon een gezellige babbel!

Nachtegaalstraat 119

2550 Kontich

+32 472 94 01 22

© Flow 2020
Privacybeleid

Website made by Okappi