Meer dan zwangerschapsyoga alleen.

Over flowen. Over ademen. Over geboorte. Over jou.

NIEUW MAMA YOGA ONLINE BOX NU TE KOOP

Omdat de zwangerschapsyoga zo een succes is wil ik deze ook tot bij jou thuis kunnen brengen in de vorm van een online box met 6 lessen zwangerschapsyoga. Dit geeft je de ruimte om zelf aan de slag te gaan met zwangerschapsyoga op jouw moment en jouw plek. 

  • 1 x Introductieles tot zwangerschapsyoga met experte yogi Kaatje
  • 5 x online Zwangerschapsyoga met experte yogi Kaatje
  • elke les focust op een bepaald thema: aarden, loslaten en ontspannen van bekkenbodem, duik in de weeën, kracht van beweging en verticaliteit, vloeibaarheid en ruimte.
  • lessen van telkens +/- 1 vol vertrouwen naar de bevalling toeleven.
  • houdingen, ademhaling- en ontspanningsoefeningen brengen jou en je baby fysiek en emotioneel in balans
  • lifetime acces       
  • waar en wanneer je wil
  • herhaal zo vaak als je wil
  • aangeraden vanaf 20 weken zwanger maar eerder kan uiteraard ook

 

TIJDELIJKE ZOMERPROMO 49€ ipv 60€ (tot 1 juli)

–> KOOP UW BOX NU AAN VIA MAMAMOVES

Proficiat, er groeit nieuw leven in jou. Je voelt je op-en-top vrouw en het is wonderlijk om je kindje te voelen groeien.

Lichamelijk, geestelijk en emotioneel verandert er zoveel dat het je soms kan overvallen. Zwangerschapsyoga helpt jou om effectief blij en gezond in verwachting te zijn en vol vertrouwen toe te groeien naar de geboorte van je kindje.

Zwangerschapsyoga helpt je om gezond zwanger te zijn. Emotionele en lichamelijke ongemakken kunnen verlicht of verholpen worden zoals bijvoorbeeld bekken- en ruglast, angst, spanning,… We leren je houdingen, ademhaling- en ontspanningsoefeningen zodat jij en je baby fysiek en emotioneel in balans kunnen komen.

De reeks wordt zo opgebouwd dat je vol vertrouwen naar de bevalling toe kan leven. Elke les zwangerschapsyoga heeft een specifiek thema: aarden, loslaten en opspannen van bekkenbodem, duik in de weeën, kracht van beweging en verticaliteit, vloeibaarheid, … De lessen zijn een mix van ontspanning en van inspanning, van theorie en praktijk, van actie en introspectie. Verwacht geen ‘zweet-lessen’, maar zeker ook geen zweverig gedoe.

Ik kies bewust voor kleinere groepen waar in intieme sfeer zowel zorgjes als vreugde kan gedeeld worden. Dit om voldoende aandacht te kunnen besteden aan jouw mogelijkheden en grenzen. Na de les is er ruimte om ervaringen te delen, vragen te stellen met een tasje thee.

"The birth process often becomes an extension of the yoga practice."

- Anonymous

Je hebt geen ervaring nodig om zwangerschapsyoga te doen. Zwangerschapsyoga is er speciaal voor aanstaande moeders, met alle soorten buiken. Wel ben je minstens 20 weken zwanger. 

Lessen worden op verschillende locaties gegeven, op verschillende uren, om iedereen de kans te geven aan te sluiten. Zie bij de yogareeksen hieronder. 

Hieronder vind je een proeflesje, zodat je letterlijk kan proeven van wie ik ben en hoe ik les geef. In real life uiteraard met veel meer interactie.

YOGALESSEN: SCHRIJF JE NU IN

Onderstaand vind je de meest recente yogareeksen georganiseerd door Kaatje Molenberghs

12/04/2021

Online Zwangerschapsyoga start april 2021

Zwangerschapsyoga
12 april 2021 start de volgende reeks zwangerschapsyoga van het jaar 2021 online ism MamaMovesMechelen en Kinelisp Lier. De reeks van 6 lessen wordt zo opgebouwd dat je vol vertrouwen naar de bevalling toe kan leven. We raden aan om de reeks van 6 lessen aan te vullen met een partnerworkshop. De workshop leert je hoe je angst of spanning kan ombuigen naar vertrouwen. Een stukje bewustwording en vooral heel praktisch met super veel tips and tricks voor tijdens het geboorteproces. Vanwege de verstrengde maatregelen zal de yoga ONLINE worden gegeven via ZOOM. Prijs: 78€ voor 6 lessen Wanneer: 12 april – 19 april – 26 april – 3 mei – 10 mei – 17 mei van 19h tot 20h15 Workshop: 21 mei van 19h -21h30 Waar: ONLINE Inschrijven: mail naar Kaatjemolenberghs@yahoo.com of bel 0472/94 01 22

Online MAMA YOGA BOX

Zwangerschapsyoga
* 1 x Introductieles tot zwangerschapsyoga met experte yogi Kaatje * 5 x online Zwangerschapsyoga met experte yogi Kaatje * elke les focust op een bepaald thema: aarden, loslaten en ontspannen van bekkenbodem, duik in de weeën, kracht van beweging en verticaliteit, vloeibaarheid en ruimte. * lessen van telkens +/- 1 uur Prijs: 60€ Wanneer: whenever you want Waar: ONLINE where you want Aankopen via https://mamamoves.be/mamamovesonline

CONTACTEER MIJ

Contacteer me gerust voor vrijblijvende informatie. 

Of gewoon een gezellige babbel!

Nachtegaalstraat 119

2550 Kontich

+32 472 94 01 22

© Flow 2020
Privacybeleid

Website made by Okappi