Meer dan zwangerschapsyoga alleen.

Over flowen. Over ademen. Over geboorte. Over jou.

Proficiat, er groeit nieuw leven in jou. Je voelt je op-en-top vrouw en het is wonderlijk om je kindje te voelen groeien.

Lichamelijk, geestelijk en emotioneel verandert er zoveel dat het je soms kan overvallen. Zwangerschapsyoga helpt jou om effectief blij en gezond in verwachting te zijn en vol vertrouwen toe te groeien naar de geboorte van je kindje.

Zwangerschapsyoga helpt je om gezond zwanger te zijn. Emotionele en lichamelijke ongemakken kunnen verlicht of verholpen worden zoals bijvoorbeeld bekken- en ruglast, angst, spanning,… We leren je houdingen, ademhaling- en ontspanningsoefeningen zodat jij en je baby fysiek en emotioneel in balans kunnen komen.

De reeks wordt zo opgebouwd dat je vol vertrouwen naar de bevalling toe kan leven. Elke les zwangerschapsyoga heeft een specifiek thema: aarden, loslaten en opspannen van bekkenbodem, duik in de weeën, kracht van beweging en verticaliteit, vloeibaarheid, … De lessen zijn een mix van ontspanning en van inspanning, van theorie en praktijk, van actie en introspectie. Verwacht geen ‘zweet-lessen’, maar zeker ook geen zweverig gedoe.

Ik kies bewust voor kleinere groepen waar in intieme sfeer zowel zorgjes als vreugde kan gedeeld worden. Dit om voldoende aandacht te kunnen besteden aan jouw mogelijkheden en grenzen. Na de les is er ruimte om ervaringen te delen, vragen te stellen met een tasje thee.

"The birth process often becomes an extension of the yoga practice."

- Anonymous

Je hebt geen ervaring nodig om zwangerschapsyoga te doen. Zwangerschapsyoga is er speciaal voor aanstaande moeders, met alle soorten buiken. Wel ben je minstens 20 weken zwanger. 

Lessen worden op verschillende locaties gegeven, op verschillende uren, om iedereen de kans te geven aan te sluiten. Zie bij de yogareeksen hieronder. 

Hieronder vind je een proeflesje, zodat je letterlijk kan proeven van wie ik ben en hoe ik les geef. In real life uiteraard met veel meer interactie.

YOGALESSEN: SCHRIJF JE NU IN

Onderstaand vind je de meest recente yogareeksen georganiseerd door Kaatje Molenberghs

22/06/2020

Zwangerschapsyoga summer edition - juni juli augustus 2020

Zwangerschapsyoga
De summer edition gaat niet door in real live maar wordt aangeboden in 8 opgenomen lessen van 1u15. De reeks van 8 lessen wordt zo opgebouwd dat je vol vertrouwen naar de bevalling toe kan leven. Elke les zwangerschapsyoga heeft een specifiek thema: aarden, loslaten en ontspannen van bekkenbodem, duik in de weeën, kracht van beweging en verticaliteit, vloeibaarheid etc. Er zijn twee live momenten dat ik al jullie vragen beantwoord (13 juli en 31 aug) zodat ik jullie toch nog persoonlijke begeleiding kan geven. Prijs: 75€
24/08/2020

Zwangerschapsyoga Mama Moves Mechelen: let's try this out!

Zwangerschapsyoga
Eind augustus geven we jullie bij Mama Moves Mechelen de kans om de heilzaamheid en rust van zwangerschapsyoga te ervaren in 2 losse lessen. Eveneens een kennismaking met Kaatje als jouw docente. De losse lessen van augustus zullen een echte introductie zijn op de reeks in september, maar geven geen verplichting om de reeks te volgen. Prijs: 12 euro per losse les Wanneer: 24 en 31 augustus telkens om 19u Meer info en inschrijven: https://alpha-active.be/mama-moves-groepslessen

CONTACTEER MIJ

Contacteer me gerust voor vrijblijvende informatie. 

Of gewoon een gezellige babbel!

Nachtegaalstraat 119

2550 Kontich

+32 472 94 01 22

© Flow 2020
Privacybeleid

Website made by Okappi